måndag 9 maj 2011

Boden

En helg springer förbi alldeles för fort.. Timmarna var för få för att jag skulle hinna träffa alla jag ville hemma i Boden. Men har ändå haft en underbar helg fylld med massa skoj! Fredagen spenderade vi i ladan hos systeryster o Mr A. God mat, massa dryck och härliga människor! Det var en supermysig kväll som resulterade i något trött huvud dagen efter.. Men det var det värt!


Lite lek


Ladan



God dryck

Även fast lördagen var lite segstartad så var det bara ladda om för nästa fest! Nu gällde det inflyttningsfest hemma hos bästa Marlene & Jimmy! De har köpt ett hus som de renoverat så fint som vi nu skulle fira in! Och som vi firade och grattade till det nya huset.. Vi började lite lugnt och sansat med grillning och slutade någonstans vid trasig och traschad toadörr.. Men vilken kväll det var! Husfest is tha shit! Det måste vi göra om i sommar! 



Toadörren på övervåningen blev kvällens snackis och göromål eftersom den gick i baklås titt som tätt så fick den hängas av och lagas lite av grabbarna.. Vet inte om det blev så mkt bättre... 


Funkade si så där.. 








   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar