söndag 29 september 2013

Trött..

Varit så mycket de sista dagarna att få ihop ett inlägg här har det inte funnits en tanke på.. 

Torsdag till fredag sov jag borta med jobbet, vi hade planeringsdag i Sigtuna. Ofta känns väl planeringsdagar inte så spännande utan man sitter och gäspar ikapp och längtar efter att den ska ta slut.. Men så är det inte alls på våra dagar, vi var på ett alldeles underbart ställe vid vattnet i Sigtuna, Kämpasten. Så god mat och dryck, fina lokaler och så fick man ett eget litet fint hotellrum! 

Vår överläkare Jonas pratade bl.a. om vad vi ska göra inom en snar framtid, vilka nya patientgrupper vi ska hjälpa med en ny otrolig metod! Finns bara på två andra ställen i världen.. Åh, jag blev så peppad inför allt nytt och man blir så stolt över den kunskap alla besitter som man jobbar med! Vi är bland de bästa och det är jag så stolt över! Alla liv vi räddar.. Så härligt! 

Det var väldigt jobbigt att vara ifrån Sigge en hel dag och sen till jobbet hela helgen.. Usch! Men hinner träffas lite nu på förmiddan innan jag måste iväg igen och jobba kväll. Ser fram emot tisdag då vi är lediga tillsammans! 

Hoppas allt är bra med er och att ni har en skön ledig helg! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar