tisdag 24 januari 2012

Jo då..

En semla är man värd så här en tisdagskväll! Har ju ändå slitit hårt hela dagen på jobbet.. Har ni haft semmel-premiär hemma hos er än?! Eller väntar ni till dagen D?

Sen vill jag ge er ett middagstips! Snabbt, enkelt och väldigt smarrigt! Det är väl så man vill ha det?! Så här: laxfilé i en smord ugnsform. Bitar eller en sida.. Över det smular ni fiskbuljong.. Typ en tärning eller två, beroende på hur mkt lax ni tar. Sen klipper ni färsk dill över, mkt! Över det matlagningsgrädde.. Skjuts in i ugnen, 225 grader ca 25-30 grader. Ni får ösa över grädden nån gång under ugnstiden för bästa resultat! Till det gjorde jag eget potatismos men det är ju bara tycke och smak. Sen ät och njut!! Det blev jättesmarrigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar