söndag 16 juni 2013

Grekland!

Så Grekland var underbart! En vecka går alldeles för fort tyvärr, jag längtar redan tillbaka!

Så det var ju så att min syster med familj plus mamma och Björn bokade en resa till Karpathos och vid flera tillfällen frågade de om vi inte skulle ta och boka samma resa.. "Hade det inte vart härligt om ni hade följt med?!". Men vi skyllde på dåligt med pengar, spara pengar till annan resa osv, grejen var ju att vi redan hade bokat samma resa några dagar efter att de bokade sin! Så härlig hemlis att gå och bära på! Man har fått vakta alla ord när man pratat om deras resa.. Men tyvärr kom det sig så att Björn inte kunde följa med pga en operation i axeln, så då var jag tvungen avslöja allt för dem så inte mamma skulle backa ut! Hon följde med!

Så tidig morgon på Arlanda, rättare natt, kl 04:30 så överraskade vi dem! Först fattade de inte vad vi gjorde där.. "Men vadå, ska ni följa?!" Och sen när polletten trillade ner så bröt kramkalaset ut! Helt perfekt!

Efter en bra flygresa, Sigge nöjd och glad, så landade vi på en alldeles underbar liten grekisk ö, Karpathos! Äntligen framme och nu följde en härligt vecka på ett superbra hotell Aegean Village. Vilken utsikt, man kunde inte klaga på att man inte hade havsutsikt iaf! Havet var precis där! Utsikt över detta underbart klara blåa vatten! Till detta hotell skulle jag enkelt kunde återvända men då utan barnvagn. För barnvagnsvänligt var det inte för fem öre. Trappor upp, trappor ner, hit och dit. Men det blev bra med träning iaf! Nåt positivt med trappandet iaf..

Vädret har varit kanon, vattnet helt underbart grönt, blått, turkost om än något kallt, landskapet helt galet vackert, vinet och maten helt perfekt, ja en alldeles alldeles härlig vecka! Men bäst av allt har det ändå varit att ha fått vara borta med familjen! En vecka av kvalitetstid, bara Björne som saknades då! Detta hoppas jag vi kan göra om någon gång!

Att resa med barn är något helt annat än att resa själva, självklart! Det har verkligen inte varit nån pressar-resa utan det har varit mycket tid under parasollet lekandes med Sigge. Haft sån stor hjälp av alla andra som varit med så han har liksom flyttats runt så vi skulle få nån liten solstråle på oss! Tack för all hjälp fina ni! Det gick mycket bättre än förväntat att vara utomlands med honom men nog var det ett litet mäck.. Men så glad att vi bestämde att följa med!

Så allt som allt har det varit en underbar vecka som jag önskar vi kan göra om snart igen! Och till alla er som inte varit på Karpathos så säger jag bara, åk!

Hatt, skugga, kläder, svalka..
Mycket snorklande ledde till roliga fynd! (Den fick åka tillbaka sen!)
Otroligt utsikt som alltid är svår att fånga på bild
Kusinmys!
Stenstrand
Tjohej!
Poolhäng
Grekland i ett nötskal!
Sista & André
Bus i poolen
Mamma och Sigge
Familjen!
Fina Mamma! 
Otroligt vatten som inte fastnat på bild.. 
Maffiga klippor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar