onsdag 26 december 2012

Sigge Henry Andreas

Idag har vi avslutat julhelgen med att döpa Sigge! Det har varit en alldeles perfekt dag! Lite stressig morgon men så brukar det ju alltid vara på nåt konstigt vis..

Sigge fick mellannamnen Henry Andreas. Henry från min sida, från någon som betyder så mycket för mig och sen Andreas, ja från pappa sin.

Sigge var väl inte helt överlycklig över att behöva ha en varm klänning på sig så lite skrik blev det men allt som allt så skötte han sig bra! Våran fina präst Helge var som vanligt underbar och han hjälpte definitivt till att göra denna dag så fin som den blev! Han försökte lugna Sigge men det som fick han tyst var allas skönsång och orgelns spel! Kanske får fixa hem en?!

Vi fick höra fina dikter från Sigges faddrar, syrran och Andreas bror Stefan, och kusinerna Alva och Wiktor! Ni var så duktiga allihopa! Vi är tacksamma att ni ville göra det! Tack för alla känslor ni visade oss och Sigge!

Dagen har varit full med nära och kära och vi är alldeles överväldigade av kärlek som Sigge fick idag! Vi uppskattar er alla så mycket och är så tacksamma att ni ville komma och över alla fina presenter han fick! Helt otroligt!

Sigge har varit helt slut ikväll, precis som prästen sa! Han vaknar dock till ibland och övar på att vända sig från rygg till mage! Mamma, pappa och morföräldrarna hejar på vid sidan! Snart så.. Nu fortsätter vi slöandet i soffan!

Tack igen! ❤





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar