söndag 8 juli 2012

Vilson

Vilken fin dag det har varit idag! Idag har vi kalasat och firat söta lilla Vilson som fått sitt namn! Det har varit underbart väder, söta ungar i finkläder, trevligt sällskap och fika i massor! Tårtan var typ en meter lång, helt galet! Jag gissar att det blir tårtkalas där i flera dagar för att få slut på den.. Fortfarande mätt efter allt underbart fika! Man borde lära sig nån gång att säga nej och sluta men icke.. Imorn har nog mättnadskänslan släppt! Men oj så värt det var!

I Vilsons namn planterade mamma och pappa ett träd och sen var det ballongsläpp av alla Vilson-firare! Så fint när alla ballonger seglade upp mot sommarhimlen..

Nåt som är bra med såna här tillställningar är att man får träffa alla vänner som man annars inte träffar så ofta.. Uppdatera sig lite om vad som händer i deras liv och bara få hänga och skratta ihop! Hoppas vi hinner med lite mer häng i sommar!

Tack för idag Sofi och Martin! Var verkligen en fin dag! Hoppas Vilson är nöjd med dagen och alla presenter han fick! Han var så söt i sin lilla kostym och även i kransen.. Det lilla vi hann se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar